Ds. Van Maasschool Wijzer de wereld in

Gastles militairen

maandag, 28 mei 2018

Op dinsdag 22 mei kwamen de militairen Roy en Vincent vertellen over hun belangrijke werk. Ook mochten we meedoen aan een lichamelijke training en mochten we de zware uitrusting proberen. We hebben veel respect gekregen voor jullie werk, bedankt voor de leuke gastles!

Pinksterviering

woensdag, 23 mei 2018

Donderdag 17 mei is de pinksterviering gehouden in de Petruskerk. Na de opening door Gerjan Kroese hebben we genoten van de mooie liederen die de kinderen geleerd hebben. Wat hebben ze mooi gezongen. Een aantal leerlingen uit groep 7 hebben hun zelf geschreven gedicht voorlezen en de kennis van de ouders werd nog even getest door een quiz met meester Beenen. Juf Wilhelm heeft met ons de viering afgesloten en daarna werd iedereen verzocht naar buiten te gaan. Buiten hebben de leerlingen witte ballonnen opgelaten als symbool voor het Pinksterfeest!

Vacature directeur

vrijdag, 27 april 2018

Hieronder vindt u de vacature voor de functie Directeur. Om deze te kunnen lezen hebt u adobe reader nodig. U kunt deze eventueel hier downloaden en installeren.
Om het document in een nieuw venster te openen klikt u hier.

Verdiepingsklas Wapenveld

woensdag, 7 maart 2018

Het gaat er nu echt van komen: de Verdiepingsklas Wapenveld gaat van start! De Verdiepingsklas is een klas waar kinderen van CBS De Parel, CBS De Goede Herder en de Ds. Van Maasschool die extra uitdaging in het onderwijs nodig hebben, samen les krijgen. In deze klas houden we rekening met hun specifieke onderwijsbehoeften.

Ds. Van Maasschool opent haar deuren voor bezoekers

zaterdag, 17 februari 2018

Ouders en andere geinteresseerden zijn van harte welkom om op woensdag 7 maart sfeer te proeven tijdens de open dag op de Ds. Van Maasschool in Wapenveld. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de school, een kijkje nemen tijdens de lessen en in gesprek gaan met het team, ouders en leerlingen.

Pagina's