Ds. Van Maasschool Wijzer de wereld in

Verdiepingsklas Wapenveld

woensdag, 7 maart 2018

Het gaat er nu echt van komen: de Verdiepingsklas Wapenveld gaat van start! De Verdiepingsklas is een klas waar kinderen van CBS De Parel, CBS De Goede Herder en de Ds. Van Maasschool die extra uitdaging in het onderwijs nodig hebben, samen les krijgen. In deze klas houden we rekening met hun specifieke onderwijsbehoeften.

Ds. Van Maasschool opent haar deuren voor bezoekers

zaterdag, 17 februari 2018

Ouders en andere geinteresseerden zijn van harte welkom om op woensdag 7 maart sfeer te proeven tijdens de open dag op de Ds. Van Maasschool in Wapenveld. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de school, een kijkje nemen tijdens de lessen en in gesprek gaan met het team, ouders en leerlingen.

Crazy Hair Day

zondag, 11 februari 2018

Crazy Hair Day op de Ds. Van Maasschool

Ontbijt op school

zondag, 11 februari 2018

Ouders en leerlingen Ds. Van Maasschool ontbijten op school

ANWB Streetwise

zaterdag, 20 januari 2018

ANWB Streetwise bij de Ds. Van Maasschool

Op vrijdag 19 januari organiseerde de ANWB een Streetwise programma bij de Ds. Van Maasschool in Wapenveld. Een spannend verkeersprogramma waarbij alle kinderen van de basisschool leren om te gaan met verschillende verkeerssituaties. De Ds. Van Maasschool vindt het belangrijk die ‘straatwijsheid’ mee te geven en biedt de kinderen graag ANWB Streetwise aan.

Pagina's