Ds. Van Maasschool Wijzer de wereld in

Directeur Gerjan Kroese neemt afscheid van de Ds. Van Maasschool

dinsdag, 23 oktober 2018

‘Soms moet je veranderen om jezelf te blijven’. Met deze woorden kondigde Gerjan Kroese, directeur van de Ds. Van Maasschool in Wapenveld, aan dat hij na 20 jaar dienstverband de school gaat verlaten. Hij gaat zich straks volledig richten op coaching en begeleiding. Het team en bestuur vinden het erg jammer dat hij weggaat, maar ze gunnen hem ook deze nieuwe uitdaging.

Gastles militairen

maandag, 28 mei 2018

Op dinsdag 22 mei kwamen de militairen Roy en Vincent vertellen over hun belangrijke werk. Ook mochten we meedoen aan een lichamelijke training en mochten we de zware uitrusting proberen. We hebben veel respect gekregen voor jullie werk, bedankt voor de leuke gastles!

Pinksterviering

woensdag, 23 mei 2018

Donderdag 17 mei is de pinksterviering gehouden in de Petruskerk. Na de opening door Gerjan Kroese hebben we genoten van de mooie liederen die de kinderen geleerd hebben. Wat hebben ze mooi gezongen. Een aantal leerlingen uit groep 7 hebben hun zelf geschreven gedicht voorlezen en de kennis van de ouders werd nog even getest door een quiz met meester Beenen. Juf Wilhelm heeft met ons de viering afgesloten en daarna werd iedereen verzocht naar buiten te gaan. Buiten hebben de leerlingen witte ballonnen opgelaten als symbool voor het Pinksterfeest!

Verdiepingsklas Wapenveld

woensdag, 7 maart 2018

Het gaat er nu echt van komen: de Verdiepingsklas Wapenveld gaat van start! De Verdiepingsklas is een klas waar kinderen van CBS De Parel, CBS De Goede Herder en de Ds. Van Maasschool die extra uitdaging in het onderwijs nodig hebben, samen les krijgen. In deze klas houden we rekening met hun specifieke onderwijsbehoeften.

Pagina's