Directeur Gerjan Kroese neemt afscheid van de Ds. Van Maasschool

dinsdag, 23 oktober 2018

‘Soms moet je veranderen om jezelf te blijven’. Met deze woorden kondigde Gerjan Kroese, directeur van de Ds. Van Maasschool in Wapenveld, aan dat hij na 20 jaar dienstverband de school gaat verlaten. Hij gaat zich straks volledig richten op coaching en begeleiding. Het team en bestuur vinden het erg jammer dat hij weggaat, maar ze gunnen hem ook deze nieuwe uitdaging. De school wil dit afscheid niet zomaar voorbij laten gaan en daarom is er op vrijdag 2 november een feestelijk programma voor alle groepen. Aansluitend is er van 15.30 – 17.30 uur een speciale afscheidsreceptie in de hal van de school, voor ouders, genodigden, oud-leerlingen en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk afscheid te nemen van Gerjan.