Ds. Van Maasschool opent haar deuren voor bezoekers

zaterdag, 17 februari 2018

Ouders en andere geinteresseerden zijn van harte welkom om op woensdag 7 maart sfeer te proeven tijdens de open dag op de Ds. Van Maasschool in Wapenveld. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de school, een kijkje nemen tijdens de lessen en in gesprek gaan met het team, ouders en leerlingen.

De Ds. Van Maasschool is een Christelijke school die leeft en handelt vanuit de bijbel. Vanuit de gedachte dat ieder kind uniek is, willen wij ieder kind de kans geven om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Als school willen wij de kinderen een veilige, vertrouwde en leerrijke leeromgeving bieden, van waaruit zij de gelegenheid krijgen de wereld te ontdekken.

De open dag wordt gehouden op woensdag 7 maart van 09.00-12.00 uur. Het adres van de school is Flessenbergerweg 39. Wie niet in de gelegenheid is om de open dag te bezoeken, maar wel graag een kijkje wil nemen, kan een afspraak maken met Gerjan Kroese, directeur van de school, 038-4478649. De koffie staat (altijd) klaar !