Een kijkje nemen bij de Ds. van Maasschool

zondag, 3 maart 2019

Op woensdag 6 maart opent de Ds. Van Maasschool uit Wapenveld tussen 09.00 – 11.00 uur haar deuren voor toekomstige leerlingen en ouders. U krijgt die morgen een rondleiding door de school waarbij u kennis kunt maken met alle groepen en alle meesters en juffen. Ook zijn er leden van de Ouderraad aanwezig waar u mee in gesprek kunt. Daarnaast kunt u met uw kind een les bijwonen in de kleutergroep, zodat uw zoon of dochter alvast een indruk krijgt van hoe het straks op school zal zijn. Ook vertellen wij u hoe wij als school ons Christelijk onderwijs vormgeven. Het thema ‘Wijzer de wereld in’, staat hierbij centraal. Tijdens uw bezoek vertellen we u hier graag meer over. De koffie/thee/fris met wat lekkers staan voor u klaar. Van harte welkom!