Laat de goede Sint maar komen op de Ds. van Maasschool

zondag, 26 november 2017

De Ds. van Maasschool is helemaal klaar voor de komst van Sinterklaas. Afgelopen week hebben de leerlingen van groep 1 t/m 4 alvast geoefend hoe het is om een echte zwarte Piet te zijn. Ze hebben in de gymzaal verschillende oefeningen gedaan. Zo moesten ze pakjes door de schoorsteen gooien, over gladde daken lopen, koprollen maken en van dak tot dak springen. Ook was er een echte zwarte Piet aanwezig die keek of de leerlingen het allemaal goed deden. En gelukkig slaagden alle leerlingen voor de pietengym en kregen ze na afloop allemaal een welverdiend pietendiploma. Groep 5 t/m 8 heeft inmiddels lootjes getrokken en zijn thuis druk bezig met de voorbereidingen. Surprises maken, gedichten schrijven. Sinterklaas is erg benieuwd naar het resultaat. En om het feest nog compleet te maken worden er de komende week nog pepernoten gebakken op school. En dan is de school er helemaal klaar voor. Op 1 december zal hij dan eindelijk langs komen en kan hij met eigen ogen zien wat een enthousiaste leerlingen er allemaal op de Ds. van Maasschool zitten. Laat de goede Sint maar komen!